WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

vrijdag 23 april 2010

Atlantis Trouwringen te Dronten





Een van de standhouders, tijdens de Bruidbeurs Bounty, was Atlantis Trouwringen uit Dronten. Jan (Renes) en ik raakten aan de praat en één ding kreeg ik snel in de gaten; die man MOET in mijn database! Hartelijk, warm en vooral charmant :) Ondanks dat Jan weinig heil zag in deze beurs, bleef hij er vertrouwen in houden tot aan het eind. Zelfs een dag erna kreeg ik hartverwarmende woorden voor het verloop, ondanks dat wij als organisatie toch tegen een aantal zaken liepen.

We spraken af dat ik langs zou komen. Ik wilde dat mooie bedrijf van hem weleens zien. En zelfs toen ik op de afgesproken dag niet op kwam dagen, bleef Jan positief en daar stond ik een week later op zijn stoep in Dronten aan te bellen. Ik werd verwelkomd door een jongedame die Jan op de hoogte bracht van mijn komst.

En daar stond ik in een gang, naar mijn idee net even te krap om in ontvangen te worden, te wachten op de hartelijke groet van Jan. "Ga maar vast naar boven" en ik liep een statige houten trap op. En eenmaal boven overviel mij een ambiance die ik nooit eerder gezien had in de branche van juweliers! Zo imposant, sfeervol en uitnodigend. Een LUST voor het oog!

Overal prachtige meubels en accessoires, vitrinekasten met de meest uiteenlopende collectie trouwringen en een zachte muziek op de achtergrond. WOW! DIT is pas "the personal touch"! In totale rust en vrijheid kunnen bruidsparen hun trouwringen uitzoeken onder het genot van een kop koffie of thee. Een impressie kan je op deze video zien.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Jan (zijn vrouw) en Atlantis Trouwringen in mijn hart gesloten heb als één van de meest hartelijke en warme mensen (bedrijf) op dit gebied. Ik raad dan ook een ieder aan om dit bedrijf te bezoeken. Je moet dan wel een stukje rijden, maar je krijgt er waanzinnig veel voor terug! Naar mijn idee is dit het pareltje van Flevoland!

Een stukje geschiedenis:
Atlantis is al bijna 30 jaar zelfstandig leverancier van trouwringen. Zij leveren een gedeelte van de collectie aan juweliers, maar zijn tevens de enige leverancier met twee eigen vestigingen. De speciaalzaak in Dronten is hiervan de grootste en 7 dagen per week geopend. Mede omdat de collectie héél erg groot is en je vrijwel alle modellen kunt aanpassen, zijn zij onbetwist Nederlands trouwringenspecialist nr. 1 met een team van 12 deskundige medewerkers.

Hoe werken zij?
Net als ik zullen jullie je bij Atlantis direct thuis voelen. In een ongedwongen sfeer kan je samen je ringen uitzoeken en dat in alle rust, zonder voortdurend op de vingers gekeken te worden! Hebben jullie vragen, dan krijg je antwoord en advies van mensen die deskundig zijn en niet anders willen dan dat je kiest voor ringen die je de rest van je leven met plezier draagt! Zij werken volgens een uniek concept en maken het écht waar.

De kwaliteit/ prijsverhouding is bijzonder gunstig te noemen. Je krijgt van hen ook een Garantie Certificaat voor levenslange garantie op productiefouten, mét een clausule over verlies of diefstal. Zodra de trouwringen klaar zijn, krijgen jullie bericht. Mocht de afstand een obstakel blijken te zijn dan is het trouwens ook mogelijk om de ringen, per aangetekende post, te laten opsturen. Jullie hoeven dan geen twee keer te rijden! Geweldig toch?

Precies! Net als Jan van Atlantis Trouwringen. Bezoek de website voor meer informatie. Beter nog; bezoek hen in Dronten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten