WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

vrijdag 25 juni 2010

Magical Cake Studio te Soest, van Constance Huibers

Constance's Magical Cake Studio te Soest


Ware kunstwerkjes.. anders kan ik de bruidstaarten van Constance niet verwoorden. De passie voor het maken van eigen creaties stijgt boven alle verwachtingen!

Constance Huibers heb ik enige maanden geleden ontmoet in Soest. Ik was via allerlei Expat websites op zoek naar leads en een alleraardigste Amerikaanse vrouw nam contact met mij op en na wat heen en weer gemail attendeerde zij mij op haar buurvrouw. Een hobbyist, maar met een professionaliteit waar je alleen maar van kunt dromen.

Nou, haar wilde ik ZEKER ontmoeten. Ik heb al eerder een blog over Constance geschreven (zie eerdere vermelding), maar ze BLIJFT mij verbazen. Hoe kan zo'n gepassioneerde vrouw nog niet in de trouwbranche zitten! Haar workshops lopen als een trein (verbaast mij totaal niet) en dat alleen al geeft aan van welk kaliber zij is.

Constance kreeg een bruidspaar met een bijzondere geschiedenis. Het stel woont en werkt in Georgië. De onderzijde van de taart is de basis, Hollandse grachtenpandjes. De 2e laag staat voor waar het bruidspaar elkaar ontmoet heeft; in Bosnië op de brug van Monstar. Als je goed kijkt, zie je de typische deurknoppen die Sarajevo rijk is. De derde laag werd gebruikt voor de oude Georgische kerkjes in de stijl van een schilderij welk bij het bruidspaar thuis aan de muur hangt. De taarttopper is een schattig kussend boerenpaartje en het embleem is nog van hun trouwkaart.

Onvoorstelbaar verhaal en zo mooi gemaakt. De taart werd opgezet in Kasteel Hooghe Vuursche en door 180 mensen bewonderd en geprezen. Constance kon alle gegunde complimentjes bijna niet verwerken.

Ik kan niet WACHTEN om een keer met haar samen te werken. Helaas bedacht mijn bruidspaar zich voor een locale patissier in België. Gelukkig gaat een collega uit de trouwbranche binnenkort een workshop volgen bij haar. Zijn deze blogs in ieder geval niet voor niets :)

3 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige taart en wat leuk dat je erover schrijft. Mijn partner en ik gaan volgend jaar trouwen in Nederland en wonen in Australie. Dus dit is een geweldige taart. We gaan op de Hollandse toer wat huwelijk betreft. Het kan het Delfts Blauwe ruitje worden, maar ook het boer en boerinnetje. Ik zie de huisjes als basis helemaal zitten, met daarna Iconen van Australie: de koala, Sydney Opera House, Harbour Bridge, de geweldige koffie (kopje), de eucalyptusboom. En dan als bovenste laag persoonlijke zaken. Dank je wel voor dit geweldige idee..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh en de kangaroo natuurlijk, hoe kan ik die nou missen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow Peter! Constance bracht dit onder mijn aandacht. Wat JAMMER dat dit bericht niet anderszins bij mij terecht gekomen is (even aandacht aan geven dus!).

    Wat een mooi verhaal Peter en je zult er absoluut geen spijt van krijgen! Mocht ik nog iets voor jullie kunen betekenen hier in het Hollandse, dan sta ik je graag te woord over mijn diensten.

    BeantwoordenVerwijderen