WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

maandag 1 augustus 2011

BeachClub Royal in Hoek van Holland

Beachclub Royal in Hoek van Holland is een beleving op zich! En waarom was ik daar?
Dat zal ik jullie vertellen!


Het begon allemaal via Twitter. Ik zag een tweet voorbij komen. Het was een wedstrijd; RT de tweet en maak kans op een diner voor 2. Na maanden hard werken, was ik daar wel aan toe en besloot om elke keer weer de tweet te RT-en. En wat schetste mijn verbazing?
Ik won!



Ik ging meteen de website screenen en moest meteen constateren dat deze (officiƫle trouw-)locatie er wel geweldig uitzag en ik keek er al naar uit om er heen te gaan. En waar ik helemaal blij van werd; er was ook nog eens een ruime parkeerplaats aan de voorzijde! Er heerst echter wel een parkeerbeleid, maar bijzonder acceptabel.





Bij binnenkomst werden wij meteen heel warm verwelkomd (en gefeliciteerd!) met o.a. een heerlijke fles Prosecco! Mijn partner en ik hebben genoten van al het lekkers wat wij voorgeschoteld kregen; van een salade met geitenkaas en honing, de tournedos tot het fantastische mini ananasje gevuld met ijs! Een palet van kleuren en een feestje voor onze smaakpapillen! Heerlijk!


Behalve dat het ontvangst als een warm bad aanvoelde; de meiden van de bediening liepen hun benen onder hun onderste vandaan om het de gasten naar hun zin te maken. Chapeau!


Tom (partner/collega in de zaak met eigenaar Guus) nam nog even de tijd om ons rond te leiden. ADEMBENEMEND!
Ik keek mijn ogen uit. Want Beachclub Royal is ook een officiƫle trouwlocatie! Ze hebben een tijdje geleden De Papegaai overgenomen en het is nu een club voor diverse doeleinden; van strandfeesten tot grote evenementen. Van een intieme/stijlvolle bruilot tot een groots aangesloten feest!



Beachclub Royal ligt direct aan het brede strand van Hoek van Holland en eenvoudig te bereiken. Het is met recht The Place To Be en niet voor niets verkozen en uitgeroepen tot Strandpaviljoen van het jaar! Het sfeervolle in- en exterieur straalt warmte en gezelligheid uit. Ik was dan ook helemaal gecharmeerd van de grote (overdekte) serre die voor Nederland uniek is. Het dak kan geheel open geschoven worden! Wat een uitzicht!

En op dat moment keek ik met verschillende ogen; die van een wedding planner en die van een bruidsbeurs organistor. Van beide werd ik even blij!

Beste Guus en Tom, ik wil jullie (nogmaals!) HARTELIJK DANKEN voor de warmte die ik heb mogen ervaren, voor de rondleiding en vooral de mogelijkheid om te genieten van jullie keuken! Ik kijk er naar uit om in de toekomst zaken met jullie te doen!

And keep up the fantastic work!

2 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke dag heb jullie gehad, het is echt een mooie trouwlocatie!!!
    Hartelijke groet,

    Eliete
    www.ateliete.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Ik mag er vrijdag een huwelijk voltrekken! Ik kijk er naar uit. Nu helemaal :-)

    BeantwoordenVerwijderen