WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

vrijdag 28 oktober 2011

Sponsors voor bruidspaar in nood gezocht.. Deel I


HELP.. een andere vorm is HULP VRAGEN.. iets waar ik NIET zo goed in blijk te zijn. DACHT ik..

Ik wil dit verhaal graag met jullie delen. En waarom? Om verschillende redenen. Om de KRACHT VAN NETWERKEN te tonen, om GULHEID te tonen, om DANKBAARHEID te tonen, om.. om vele leveranciers in mijn netwerk in het zonnetje te zetten!


Maar vooral om onder de aandacht te brengen WAAROM ik dingen doe.. die ik doe. Want gisteren kwam er wat op mijn pad en ik kon het niet afslaan. Het was een noodkreet voor een bruidspaar dat noodgedwongen moet trouwen binnen 3 weken. En natuurlijk! Het ene verhaal kan nog schrijnender dan de ander.. en NEE! Ik KAN de wereld niet redden.. en NEE! Ook mijn schoorsteen moet blijven roken.. en NEE! Ik verdien er ook niets aan..

Maar JA! Als IK in nood zou zitten, zou ik het FANTASTISCH vinden als er anderen waren die mij hielpen! En JA! IK heb het goed als ik die verhalen zo om me heen hoor! En JA! MIJN schoorsteen moet blijven roken, maar moet ik daarom mijn rug keren naar de ander?? Gaat het alleen maar om MIJ? NEE!!

Ik WIL het niet en ik KAN het niet!! Maar dat is MIJN keuze.. dat ben ik me terdege bewust.

Inmiddels heb ik een groot en sterk netwerk om me heen. Ik HOUD van netwerken. Ik houd er van anderen te helpen en te zien wat we met z'n ALLEN aan kracht hebben. Het is ZO mooi om te zien.. echt!

Dus de vraag was; Inge ik heb je hulp nodig.. kan en wil je ons helpen? Het verhaal was zwaar, schrijnend en ik voelde hun hulpeloosheid tot op het bot. Zeker toen ik te horen kreeg dat er ook nog een kind gemoeid is in dit verhaal. Mijn hoofd tolde van de informatie. Jeetje, over drie weken MOET dit stel trouwen! Ik ging in april dit jaar al een uitdaging aan (QMusic homohuwelijk binnen 5 weken regelen!), maar nu.. DRIE WEKEN?? Weinig tot geen budget door allerlei situaties in het verleden... wie ben ik om te oordelen! You can't judge a person by the choices he made in life! Iedereen moet keuzes maken.. Er zal een beroep op de daggasten gedaan worden om een duitje in de zak te doen, ouders worden gevraagd om financiƫle hulp..

Ze willen niet veel; alleen maar een dag om nooit te vergeten! Een dag die zoveel positiviteit bevat dat ze al het nare, wat nu in hun leven gebeurd, EVEN kunnen vergeten! Dat ze BESEFFEN dat kiezen voor elkaar je sterker maakt in het leven. Ze vragen niet om een groot feest.. nee. Ze vragen eigenlijk niets! WIJ (hun vrienden en ik) GUNNEN hun een mooie dag! Ook al wordt het klein en ingetogen met liefdevolle mensen om hen heen.. en daarmee het behoud van hun gezin! Is het haalbaar? JA!

Maar ik KAN het niet alleen, al zou ik het WILLEN! Hier heb ik hulp bij nodig. Van mijn netwerk... Ik deed een oproep via FaceBook, belde en mailde een aantal leveranciers en ik raakte per uur nog meer ontroerd.. er meldden zich inderdaad een paar leveranciers!

Zonder ook maar te VRAGEN wat er aan de hand was.. gewoon! Uit de goedheid van hun hart. Wow.. onvoorstelbaar! Er werd zelfs voor drie leveranciers advertentieruimte geboden op Huwelijksidee.nl! Ook DAT zal een uitdaging blijken als we straks met zovelen zijn :)

Ik heb nog 2 weken te gaan en ik zoek eigenlijk nog een paar sponsors. Een bruidstaart of cupcakes voor 35 personen, een bruidsboeketje en corsage voor bruidegom, een auto die hen van huis naar stadhuis (Rotterdam) en terug wil rijden, ballonnen om het huis te versieren, een cateraar o.i.d. die bereid is voor hen een makkelijke lunch buffet te maken.. ze hoeft niet eens een jurk zei ze; ik trouw wel in mijn spijkerbroek.. hoe leuk zou het zijn als ze toch iets kon lenen en dan een hotelkamer waar ze 's avonds, samen, met elkaar de dag de revue kunnen laten passeren! Wat zou dat toch mooi zijn.. toch?

Een fotograaf, een BABS, een bruidsstyliste.. ze zijn er al! En ik DANK jullie alvast voor jullie belangeloze aanmelding! Ik zal UITERAARD ruimte maken op mijn website om jullie vol in het zonnetje te zetten en wellicht dat ik op een andere manier nog MEER voor jullie kan betekenen.. dat is het MINSTE wat ik kan terug doen!

Dit is deel I van het verhaal.. ik hoop nog meer mensen te kunnen bereiken die bereid zijn ook hun hart te laten spreken. Ik WEET het.. we willen allemaal een centje verdienen, we hebben het allemaal nodig. Maar wie goed doet, goed ontmoet :)

1 opmerking:

  1. Beste Inge,

    Hier Peter van de Mustangs
    ik wil het bruidspaar wel rijden met de 1965 champagne beige coupe!
    niet dat ik rijk ben maar mijn vrouw zegt dat als je iets weggeeft dit altijd terugkomt!
    dit is dan de eerste trouwrit met die auto
    helemaal beige van binnen en de lak is helemaal nieuw!!!
    ik zou graag van de fotograaf wel wat fotos van de auto met bruidspaar krijgen
    en publiciteit is altijd welkom natuurlijk daar ik een onderneming wil starten
    als het goed is heb je mn telnummer of je kan ook mailen 1965coupe@gmail.com
    groeten Peter

    BeantwoordenVerwijderen