WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

woensdag 9 november 2011

From this moment.. I will be wed -- part II


Ja, daar staan we dan.. een mini compilatie van foto's gemaakt door Jennifer Hejna


Onze trouwdag was voor ons precies goed! We moesten het ballonnen bruidspaar (gemaakt door JR Ballonservice) naar binnen brengen vanwege de harde wind.

Angelina Kunst, mijn visagiste, had het verkeer niet mee in de vroege ochtend, maar kreeg het toch voor elkaar alle dames op te maken! Zelfs mijn schoonmoeder, die nog nooit in haar leven door een visagiste was opgemaakt, genoot zichtbaar!

De bloemen waren PRACHTIG, met dank aan Madeleine (wat is zo'n schoudercorsage een aanrader!) Hans kwam ons ophalen met de Engelse Taxi en bracht ons naar het stadhuis waar Jennifer Hejna ons stond op te wachten.

Na de voltrekking gingen we de bruidstaart (gemaakt door SweetThings) aansnijden in Brasserie Kloosterhoeve te Harmelen.

En daar kregen wij dus te horen dat de ballonvlucht NIET doorging. Te harde wind. Zo ongelofelijk jammer! Maar we besloten alsnog te gaan genieten van de heerlijke hightea in Landgoed Mariƫnwaerdt. De vlucht houden we dus tegoed! Even een speciaal moment hiervoor uitzoeken.. en die komen er vast en zeker nog aan!

1 opmerking:

  1. Lieve Inge en Hans,

    Jullie eigen trouwdag was zoals jullie je dat wensten. En dat is immers het allerbelangrijkste als je trouwt: niet zoals 'het hoort' maar zoals je het 'wilt'!
    Dan wordt je trouwdag prachtig en helemaal op maat.

    Dat feestje houden wij heus wel tegoed ;-) #lol

    Kus van Marielle

    BeantwoordenVerwijderen