WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

maandag 21 november 2011

Sponsor bruiloft Ronald en Wendy.. Deel II


Hier zijn ze dan; mijn Ronald en Wendy! Mijn gesponsorde bruidspaar van 16 november 2011. Wat een prachtige dag hebben zij gekregen van de sponsors die zich vrijwillig opgaven voor dit stel. Ze waren zo "overwhelmed" door alles wat hen overkwam die dag. Ik hoor Wendy nog zeggen: "Dit overkomt alleen anderen, niet ons. Je ziet het weleens in films, maar WIJ!?!?"... Ja, het is hen overkomen en ze waren zo ongelofelijk blij. Uit privacy overwegingen zal ik niet gedetailleerd hierop ingaan, maar geloof me als ik zeg; het was wel verdiend! Dit gezin kan nu verder...

En het weer! Hoe geweldig was DAT niet. Droog met een mooi zonnetje. Beetje fris, maar zo de moeite waard.




En het was wederom een feestje om samen te werken met Mariëlle Jongmans, BABS van Bijzondere Huwelijkssluiting. Zij heeft zo'n bijzondere ceremonie gegeven aan dit stel. Precies zoals zij het wilden. Op voorhand had ik zakdoekjes uitgedeeld, niet tevergeefs. Zeker toen de herinneringskaars aangestoken werd met bijbehorende muziek. Ook ik moest mezelf even vermannen!

We zijn dan ook reuze benieuwd naar de rest van de foto's, want Corrine Ponsen, de fotografe, heeft absoluut méér dan haar best gedaan.



De champagne vloeide rijkelijk na de ceremonie, de bruidstaart en cupcakes waren heerlijk en het lunchbuffet, aangeboden door mevrouw Labacci, was "to die for"!

Ook wil ik heel even stilstaan bij Sam Labacci, de vriendin van Wendy. Ze kennen elkaar al 24 jaar en Sam zette dit in z'n werk voor haar. Zonder haar hulp op de achtergrond en op de dag, had ik het zeker niet gered. Ze verdient net zoveel lof als alle andere sponsors in dit verhaal! Ook Bryan Chin a Foeng, die tijd vrij nam om de ceremonie te ondersteunen met de muziek. Super! En ook Arjan, de broer van Ronald, en zijn moeder; ik kon het met het bruidspaar niet meer droog houden toen hen een bruidsnacht werd aangeboden! De moeder van Wendy, die de bruidsjurk schonk! En als ik iemand vergeet; vergeef het me! Jullie hulp, op welke wijze dan ook, was bijzonder..

Ik wil graag -en nogmaals- mijn dank uitspreken voor de warmte en geste die de sponsors gegeven hebben aan dit bruidspaar. Ik zet ze graag nog eenmaal in het zonnetje:

- Bonnie van der Klaauw van BonnesVisagie (haar en visagie)

- Corrine Ponsen van Creatieve Fotomissies (bruidsreportage)

- Mariëlle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting (ceremonie)

- Daphne Zannoni van Torta Deliziosa ( bruidstaart met cupcakes)

- Nancy en Edwin van Pink9Design (bruidsboeket en corsages)

- Robert Terlouw voor de flessen Champagne

- Peter Huizen die zijn prachtige Mustang ter beschikking stelde als trouwauto


Lieve mensen, niet alleen namens mij, maar vooral namens het bruidspaar:

BEDANKT! Wat hebben zij, ondanks het achterliggende verhaal, toch een fantastische dag gehad. En ik ben TROTS, trots op jullie als sponsor, maar helemaal dat jullie in mijn netwerk zitten!

Nog even weten hoe deze sponsor bruiloft gestart is? Lees er alles over in een voorgaande blog!

1 opmerking:

  1. Mooi stukje, ik wordt er verlegen van, het is met liefde uitgevoerd en meer foto's komen eraan! Corrine Ponsen Creatieve Fotomissies

    BeantwoordenVerwijderen