WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

dinsdag 25 september 2012

Locatiebezoek voor weddingplanners

Huize Molenaar en Paushuize te Utrecht. Twee magnifieke trouwlocaties in het centrum van Utrecht, die binnenkort voor alle weddingplanners in ons land, hun deuren openen voor een rondleiding. Seeds of Love mag dit voor hen gaan arrangeren!

Huize Molenaar
Midden in het historische stadscentrum van Utrecht bevindt zich Huize Molenaar, een achttiende-eeuws patriciërshuis dat sinds 1892 onderdak biedt aan besloten bijeenkomsten in een stijlvolle, maar tevens huiselijke sfeer. De locatie beschikt over tien kamers, elk met een eigen uitstraling en ambiance. Het nog grotendeels authentieke interieur straalt een zekere rust uit die herinnert aan tijden van weleer. Bij mooi weer staat hun unieke, volledig ommuurde stadstuin ter beschikking. De stijlkamers lenen zich voor groepen van 6 tot maximaal 175 gasten, de capaciteit verschilt per activiteit.

Paushuize
Provincie Utrecht heeft Huize Molenaar de eer gegund Paushuize te mogen openstellen voor het publiek. Vanaf 1 april 2012 is Paushuize geopend voor bijzondere bijeenkomsten in besloten kring, met gezelschappen van 10 tot 250 gasten. Door de schitterende renovatie, de goede faciliteiten en de vele verbeteringen op het gebied van duurzaamheid, vormt Paushuize een welkome aanvulling op hetgeen zij hun gasten kunnen bieden. Paushuize is één van de oudste en meest bijzondere monumenten in de binnenstad van Utrecht, met een zeer rijke historie. De diverse schitterende stijlkamers en rijk gedecoreerde salons maken het pand tot één van de mooiste locaties van Nederland. Paushuize leent zich bij uitstek voor gezelschappen van 50 tot 250 gasten.

Meer informatie over deze trouwlocaties vindt je op de website: www.huizemolenaar.nl en www.paushuize.nl

Tijdens dit locatiebezoek krijgen de weddingplanners ook de gelegenheid om een bruidstaartproeverij mee te maken. Deze wordt hen aangeboden door een leverancier waar beide trouwlocaties graag mee samenwerken; Bond & Smolders te Utrecht.

Ben jij weddingplanner en heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Meld je dan aan via info@seedsoflove.nl Aanmelden kan t/m 22 oktober 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten