WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

woensdag 3 oktober 2012

ZankYou.. BESTE cadeaulijst website!

In Amerika is het heel gebruikelijk; de online cadeaulijst en de diverse mogelijkheden die dat met zich meebrengt. Vroeger registreerde men zich bij een cadeauwinkel voor de bruilot. Tegenwoordig doet iedereen dat online. Wij lopen in Nederland nog een beetje achter de feiten aan, op dat gebied.

Eén van de taken van wedding planners is juist om bruidsparen te informeren over alle mogelijkheden die er zijn. En ja, dat houdt ook in dat ik hen vaak vertel over de mogelijkheden van ZankYou! Want ik ben verzot op deze informatieve website.

Zankyou is opgericht in 2007 en momenteel de best bezochte cadeaulijst website ter wereld met meer dan 2 miljoen bezoekers per maand! Zeg nou zelf; dat is niet gek! En als je ook nog eens uitgeroepen wordt tot de beste website van Europa… nou… dan ben je volgens mij op dit moment de populairste die er is! Zankyou vindt je overal: van Europa tot uiteraard de VS en zelfs in Zuid Amerika. En helemaal top; de website is nu ook in het Nederlands ;)

Wat doet Zankyou? Eigenlijk is het heel eenvoudig: zij bieden bruidsparen de mogelijkheid aan om op een heel eenvoudige doch moderne manier geld te vragen. Geen envelopje meer op de uitnodiging! Heerlijk! Lekker modern dus. Je kunt het ontvangen geld uitgeven bij een door jezelf uitgekozen winkel en waar jij dus zelf je eigen cadeaus kunt kopen. Dat is handig! Dat kun je dus doen waar en wanneer je zelf wilt! Vrijheid blijheid voor alle partijen!

Zankyou speelt hier slim op in, want je kunt ook je eigen persoonlijke website maken. En beter nog; het is gratis! Zelf alles bijhouden; van een verhaal over de aanzoek tot het plaatsen van foto’s of zelfs hoe je trouwdag er uit zal komen te zien. Wat jij kwijt wilt, kan op jouw bruiloftsite. Het is zo eenvoudig te bedienen, dat het een plezier is om te gebruiken! Ga dus gauw kijken op hun website en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die zij aanbieden. Ik kan het je ten zeerste aanraden!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten