WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

zondag 24 februari 2013

Mediterrenean Luxury Club in Rome



Ruim 2 jaar geleden zou Seeds of Love een samenwerking aangaan met een Italiaanse wedding planner en ging naar Italië om zaken in gang te zetten. Na een aantal maanden viel het bedrijf om. De contacten waren inmiddels gelegd met diverse leveranciers en de meeste prachtigste trouwlocaties, maar de voorgestelde opzet ging helaas niet door.

Maar Seeds of Love wil (en heeft!) een groot sterk netwerk en is voornemens dit te continueren met in het achterhoofd; de organisatie en begeleiding van prachtige, exclusieve, bruiloften. Vorig jaar ging mijn zoektocht naar exclusieve trouwlocaties en betrouwbare leverancier verder en tijdens mijn bezoek aan Genua en de daaraan gekoppelde Internationale Wedding Planners Conferentie leerde ik een vrouw kennen waarmee meteen een (zakelijke) klik ontstond. Wij merkten dat onze passie op dezelfde lijn lag doch was zij nog werkzaam bij een gelieerd bedrijf. In de tussenliggende tijd ontstond een warme vriendschap tussen ons en zonder het van elkaar te weten (bizar eigenlijk!), bleken wij plannen te smeden voor een samenwerking.. en hoe! Daarover later meer.


Voor dit jaar is Seeds of Love/Exquisite Gay Weddings uitgenodigd als VIP Buyer bij de 5e Mediterrenean Luxury Club in Rome (MLC) van 25 t/m 27 maart. Om eerst wat van de omgeving te zien, ben ik daar al vanaf 24 maart aanwezig.

De MLC is een slechts door persoonlijke uitnodiging te bezoeken club format met high profile genodigden en deelnemers. Een rijk programma aan business meetings en netwerk bijeenkomsten. Het wordt wederom gehouden in Rome bij de 5* Parco dei Principi Grand Hotel en Spa, gelegen in het hart van de Villa Borghese, slechts op een loopafstand van Via Veneto en alle belangrijke bezienswaardigheden! Geen straf om hier goede zaken te doen.

Het programma is niet mis: er zullen 90 bedrijven/exposanten aanwezig zijn van luxe hotels (onafhankelijk en ketens), resorts en spa's, Design hotels, historische huizen en prestigieuze (trouw)locaties, consortias, cruise lijnen, luxe reisbureaus etc. Allen uit Italië, Zuid Frankrijk, Spanje, Portugal, Marocco, Tunesië, Egypte, Malta, Griekenland etc.
Bedrijven/organisaties die o.a. aanwezig zullen zijn: diverse Borgo's, Chateaux, Castello's, maar ook Armani Hotel Milano, Orient-Express Hotels in Italië, Small Luxury Hotels of the World, Starwood Hotels, Thalassa Boutique Hotels, The St. Regis Florence en Rome, XO Private etc.

Zij verwachten ca. 90 tot 100 VIP Buyers (top managers uit bedrijven) uit de luxe en exclusieve (homo) reiswereld, wedding en event planners, clubs etc. uit Noord Amerika, Latijns Amerika, Europa, Midden Oosten, Australia, Azië etc. Wederom een internationale combinatie van top bedrijven bij elkaar. Ik ben benieuwd met wie ik dit jaar in contact kom. Vorig jaar waren dat o.a. Lisa Light (Amerika) en Jonathan Goh (Singapore). Geen onbekenden in de trouw branche trouwens en waar leuk contact mee is ontstaan. Helaas heb ik Jonathan moeten bedanken voor de uitnodiging om aanwezig te zijn bij de door hem georganiseerde APWPC op Bali. Vooralsnog ligt mijn focus op bruiloften in Italië, maar wie weet... ;)

Wederom ga ik kennis maken met diverse trouwlocaties en leveranciers die aangeboden kunnen worden voor bijzondere, exclusieve, bruiloften. In samenwerking met mijn contactpersoon in Italië kunnen bruidsparen gebruik maken van onze expertise en ervaring!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten