WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

zaterdag 6 april 2013



Exquisite Gay Weddings, een specialisatie van Seeds of Love, met betrekking tot de organisatie van homohuwelijken. In 2012 opgericht en er wordt hard aan de weg getimmerd qua marketing.

In april 2011 kreeg ik van één van mijn bruidegomsparen te horen: Inge, waarom is er helemaal niets op de markt over het homohuwelijk? We kunnen niets vinden wat op ons doelgroep toegespitst is. Dat zette mij aan het denken en na een gedegen marktonderzoek bleek dat inderdaad het geval te zijn. Er was zeker vraag naar en daar wilde ik absoluut op inspringen. Iedereen in de trouwbranche zei het; wat GOED! DOEN! In 2012 richtte ik Exquisite Gay Weddings op voor LGBT (en Q) stellen die in Nederland willen trouwen, maar die ook eventueel interesse hebben om hun bruiloft in het buitenland (m.n. Italië) te vieren.

Maar met ideeën alleen kom je er niet. Er moet ook een gedegen netwerk achter zitten. Een netwerk waar mijn doelgroep zich lekker bij voelt. Vertrouwd. Eigen. De opbouw daarvan is begonnen en mijn netwerk begint gestaag te groeien. Achter de schermen zijn wij ook nog met diverse projecten bezig.

Maar de grote vraag blijft: HOE en WAAR bereik je deze bruidegoms- en/of bruidsparen? En hoe bouw je naamsbekendheid op!

Dit jaar heb ik een TIO studente, Lisanne, die gaat afstuderen op dit concept. Hoe creëer je naamsbekendheid voor EGW. Zij heeft een enquête opgesteld wat niet langer dan 5 minuten duurt om in te vullen. Zou jij, als lezer van deze blog, haar (maar ook mij natuurlijk!) hiermee kunnen helpen of weet jij iemand die dat wil? Via onderstaande link kom je bij de enquête. En misschien ken je iemand aan wie je het door kunt sturen.



Vul > hier < de enquête in!

Alvast bedankt in ieder geval!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten