WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

donderdag 23 september 2010

Extraordinary Destination Weddings



In april dit jaar werd ik door Terri Altergott, eigenaresse van Something Borrowed Something New Events uit de regio Boston benaderd. Via LinkedIn... Een alleraardigst mailtje die mij triggerde en nadat ik positief reageerde hierop, kwam er niet alleen herkenning voor elkaars vak, maar ook een warme band ontplooide zich.


Terri vertelde mij nl. het volgende. Haar bedrijf was ineens zo hard aan het groeien vanwege de aanvraag naar bruiloften in het buitenland, dat ze besloten uit te breiden. Maar het waren ook niet zomaar locaties.. nee.. exclusieve locaties! Dat zette haar en haar partner Janice aan het denken; we gaan andere landen benaderen en een internationale samenwerkingsverband opzetten!

En zo ontstond Extraordinary Destination Weddings. Een website werd alvast voorbereid. De sfeer werd hiermee al gekenmerkt. Met de volgende gedachtengang; er zullen alleen maar bijzonder exclusieve locaties aangeboden worden over de gehele wereld; tot dusver zijn de volgende landen benaderd en toegevoegd: Italië, China, Vancouver, Canada, Dubrovnik, Kroatië, Israël, Engeland, Governor's Harbour in de Bahamas en natuurlijk Amerika zelf. Inmiddels zit Terri niet stil en is nu zelfs de exclusieve wedding planner voor La Bougainvillea en Seven Palms geworden. Dit zijn twee bijzonder exclusieve privé locaties met zeezicht op het eiland van Eleuthera in de Bahama's. Dit is hetzelfde eiland waar Mariah Carey en Nick Cannon hun huwelijk gehouden hebben!

Het doel van deze nieuwe internationale samenwerkingsverband is om sterke banden met wedding planners op te bouwen die exclusieve locaties gaan promoten. Het is belangrijk op voorhand te weten dat zodra het bruidspaar in het vliegtuig zit, dat zij opgevangen worden door competente en verzorgende collega's bij hun locatie. Dit ALS hun eigen wedding planner niet mee kan/mag :) Er moet gewoon zekerheid zijn dat de wedding planner aan de andere kant net zo begaan is met het bruidspaar zelf zoals de buitenlandse collega die het geregeld heeft! Het streven is om een sterke relatie, vriendschap en uiteindelijk team op te bouwen om elk bruidspaar een feonomenale ervaring te geven waar zij zo naar uitkijken/verlangen!

En in deze context ben ik dus voor Nederland benaderd. Binnenkort gaat Seeds of Love op zoek naar de parels die ons land rijk is. Wij zijn door collega wedding planner Greta Baldanzi van Moonalisa in Castello Grazzano Visconti in Italië uitgenodigd om in oktober met z'n allen rond de tafel te zitten en details door te nemen. Een 10-daags bezoek waarbij ook de diverse locaties in Italië bezocht zullen worden.

Wow.. ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit project graag op wil zetten. Het is dan niet alleen dat ons land met deze exclusieve locaties open staat voor buitenlandse bruidsparen; nee.. hiermee kan Seeds of Love ook bruidsparen adviseren over de vele mogelijkheden die de collega's aanbieden! It works both ways...

2 opmerkingen:

  1. Hallo Inge,
    gefeliciteerd met deze grote stap! Een mooie erkenning voor al je harde werken.... ;-)
    Wel vervelend voor je dat je nu binnenkort 10 dagen naar Italië toe moet. Ik wens je nog veel mooie huwelijken toe, waar dan ook op de wereld!
    hartelijke groet,
    Pauline Krom
    www.trouwceremonie.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb jij toch een prachtig beroep! Geniet er van en veel succes.

    Hartelijke groet,

    Jacqueline Bonting
    B N T N G Photography
    http://www.bntngphotography.eu

    BeantwoordenVerwijderen