WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

woensdag 17 oktober 2012

BWPN Conferentie 2012

Het was weer zover; de BWPN organiseerde voor alle wedding planners hun jaarlijkse Confertentie. Met 70 dames en 1 heer (YES! Go Edwin van Helden!) werden wij verwelkomd bij Luxury Collection Hotel Pulitzer in Amsterdam.

Wat een TOP locatie is dit. Het hotel bestaat uit 25 grachtenpanden aan de Prinsen- en Keizersgracht, allemaal intern met elkaar verbonden.


Geen enkele kamer (230 stuks) is gelijk. De binnentuin is magnifiek te noemen. De service is SUPERB! Ik voelde mij er helemaal thuis! En die Apotheek.. reken maar dat ik DAAR een keer heen ga. Lekker laten verwennen met wijnen en het eten wat er bij past.. en NIET in de omgekeerde versie zoals we gewend zijn.. GEWELDIG!

De dag was ook uitstekend geregeld door de BWPN, ik kan niet anders zeggen. Iedereen die met de auto kwam, kon die kwijt in de parkeergarage waar men met de boot van de Pulitzer naar het hotel werd gebracht.

Het programma, met als thema Creëer Beleving, bestond uit het volgende:

- Voorwoord door Daniëlle van der Lee, ambassadrice (BWPN)
- Brenda Leusink (NTBO); Ben jij friskijker, inspirator of mystery guest?
- Josje Feller (Vrouw & Passie); De enige die jou tegenhoudt, ben je zelf
- Miriam van Kreij (Mirre Maan); Hoe is het nu met jou?
- Alexander van Gastel (Hotel Pulitzer); Imagineering

Muzikale intermezzo was van niemand minder dan Meike van der Veer!

Daarna heerlijk genieten van een 3-gangen lunch, deze was ZO ongelofelijk heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar trouwens ;)

Na deze inspirerende dag werden we volledig in de watten gelegd met cocktails en heerlijke amuses/warme hapjes. De keuken van chef Jeroen Kistemaker is uitstekend, met een griffel, te noemen! Fijn om hem weer even persoonlijk gesproken te hebben :D
Bij vertrek, met de goed gevulde goodiebag in de hand, kon ik hotel manager Alex van Gastel niet anders dan eervol bedanken! Het was een fantastisch bezoek, een unieke ervaring.

Deze TOP trouwlocatie zal ik zeker in de toekomst meer gaan bezoeken en is een absolute aanrader voor bruidsparen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten