WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

zondag 21 oktober 2012


Jan & Olaf Fotostudio

DEZE AKTIE IS INMIDDELS VOORBIJ...




Fotostudio Jan & Olaf hebben een eigentijdse manier van fotograferen. Heerlijk! Het zijn twee heren die absoluut verstand hebben van hun vak. Ik heb met hen kennis mogen maken als één van mijn exposanten in bruidsfotografie tijdens de bruidsbeurzen van Bridal Fairs.

Jan en Olaf komen op dit moment met een geweldige actie die ik graag onder de aandacht breng van de bruidsparen:


Win jij een exclusieve glamour fotosessie voor 2 personen twv € 475,=?

High Tea heb je vast al eens gedaan, samen shoppen natuurlijk heel vaak of samen naar de sauna… En soms wil je iets bijzonders doen. Met je zus, met je vriendin of als moeder en dochter.

Jan en Olaf hebben hiervoor de ultieme "girls out" belevenis ontwikkeld. Stel je voor: samen kom je binnen een beetje giechelig met goeie zin. Natuurlijk is de ontvangst in stijl: amuses en champagne. Jullie worden beiden door twee visagisten in de watten gelegd. Adembenemende make-up die je beste kanten naar voren laat komen, aangevuld met geweldig haarstyling. Je bent er nu klaar voor: de mooiste foto's die ooit van je zijn gemaakt. In een veilige en intieme setting poseren we je zo dat je mooiste kanten naar voren komen. Het resultaat dat je later ziet doet je wellicht schrikken: dit is nog veel mooier dan je had gehoopt: deze beelden zijn portfolio-waardig!

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd: van professionele visagisten, 'stunning' fotografie tot de afdruk op papier van de beste kwaliteit. De beelden kun je bewaren in een luxe cadeaubox. Iedereen die de blog van Olaf heeft gelezen, weet waarom we dit doen. Jouw schoonheid laten wij altijd naar voren komen. Zodat je je bijna te trots bent om het resultaat aan anderen te laten zien, zo mooi zijn de beelden. Pas dan zijn wij tevreden. Dat is wat jullie mogen verwachten van de fotosessie.

Prijsvraag:
Alles hebben we uitgewerkt, behalve de naam. Laten we het nuttige en het aangename verenigen hebben we gedacht. We schrijven hierbij een prijsvraag uit:

Post jouw idee als reactie op het Facebook bericht voor een naam voor dit product en nodig je vriendin, zus, moeder, ... , dit ook te doen. De beste inzending krijgt deze sessie voor twee personen cadeau ter waarde van € 475,=.

Voorwaarden:

- Jan&Olaf maken een selectie uit de inzendingen. De naam die je indient moet rechtenvrij zijn en de exclusiviteit van het product bevatten. Als de winnende naam er niet tussen zit, selecteren Jan en Olaf de beste inzending volgens hun -volledig subjectieve- regels

-Inzendingen die tot 23 oktober zijn ingediend doen mee voor de prijsvraag. Namen die daarna zijn ingediend, kunnen wel door ons worden gebruikt, maar dingen niet mee naar de prijs

- De prijswinnaars worden op vrijdagavond 26 oktober om 19 uur verwacht voor hun fotosessie

- De naam wordt eigendom van Fotostudio Jan&Olaf en buiten het winnen van de prijsvraag kan er geen aanspraak worden gedaan.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Zij zien jullie bijdrage graag verschijnen! Dus niet twijfelen, meteen doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten