WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

donderdag 29 november 2012

Geheim huwelijksaanzoek.. met Mariëlle Jongmans!

Mariëlle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting.. wat krijg ik toch altijd een fijn gevoel als ik haar naam noem. Ze is warm, meelevend, spontaan, hartelijk, lief, gezellig en altijd goedlachs... ik kan niet anders zeggen dan dat ik graag met haar samenwerk.


Mariëlle en ik hebben begin dit jaar, tijdens de bruidsbeurs in BeachClub Royal, al eens samen een geheim huwelijksaanzoek gedaan. Dat was GEWELDIG! En laat het zo zijn dat wij dit jaar er WEER eentje kregen.. tijdens Spirit of Winter bij Paleis 't Loo. Mariëlle is ook een begaafd blog schrijfster; lees hier haar verhaal



Daags voor ‘Spirit of Winter’ in Apeldoorn belde weddingplanner Inge Bergakker mij. Zij vertelde dat er een jonge man was die zijn aanstaande vrouw daar ten huwelijk wilde vragen, of we daar iets mee konden?!! Maar natuurlijk, wij als trouwspecialisten hebben immers alles in huis!

Na wat contact vooraf met Marcel en zijn zeer enthousiaste moeder (het idee was van haar afkomstig) wist ik op weg naar de fair ineens wat we moesten doen, geniet mee…..

Aanstaande bruid Ivonne was door haar schoonmoeder meegevraagd naar Spirit of Winter.
’s Ochtends hadden zij afscheid genomen van Marcel en zijn vader die samen zouden gaan werken, hun werkkleding hadden ze al aan. Maar toen de dames weg waren werd het nette pak aangetrokken en via de zijingang meldden de beide heren (een beetje zenuwachtig) zich bij ons in de stand. Wij namen het plan nog een keertje door en ik kreeg de ringen in bewaring. Een spannend moment was er wel toen Marcel in de verte zijn moeder en zijn aanstaande zag lopen, maar de dames hadden gelukkig niets in de gaten. Voor de zekerheid verstopten vader en zoon zich toch maar achter de stand.

En toen kwamen Ivonne en haar schoonmoeder aangelopen. Ik herkende ze meteen, want er waren al foto’s doorgemaild. Fantastische zanger Edwin Monteyn begeleid door Gijs van Winkelhof zetten het romantische nummer van de Titanic in, hét nummer van Ivonne & Marcel.


Zij stootte haar schoonmoeder aan: moet je nou luisteren en ik kwam heel toevallig aangelopen en vroeg of ze het nummer herkende. “ O ja, dit hoorde ik vanochtend thuis nog, maar waarom wordt er gefilmd??? “. We verzonnen ter plekke dat de zanger graag opnames wilde hebben en ondertussen vroeg ik wat de dames van elkaar waren? Schoondochter en schoonmoeder! Ik vroeg hen of ze (symbolisch) aan elkaar verbonden wilden worden met een lint, omdat ze belangrijk voor elkaar zijn. Ivonne haar reactie was meteen enthousiast… tot ik zei: “Maar het zou natuurlijk nog veel leuker zijn als je verbonden zou worden met je vriend?” Dat wilde ze wel, maar hij was er niet vertelde ze, terwijl ze me vragend aankeek… Mijn antwoord was: “ik wil hem wel voor je roepen: Marcel!!” En daar, in de stralende zon, kwam hij aangelopen. Ivonne was met stomheid geslagen.

Terwijl zij elkaars hand vast hielden, wikkelde ik het paarse lintje om hun polsen en vroeg Ivonne waarom Marcel zo bijzonder voor haar is. En toen was het zijn beurt en terwijl hij haar vertelde dat zij de leukste, de liefste en de mooiste is, ging hij op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Nu rolden de tranen echt over haar wangen, en ik gaf stiekem het ringendoosje aan hem zodat zij de ringen bij elkaar om konden doen, bezegeld met een kus.

- Henk Hendriksen www.broadcastorganizers.nl legde alles vast op video
- Jennifer Hejna www.jenniferhejna.com schoot de foto’s
- Edwin Monteyn www.monteyn.nl zong: Bruno Mars: Marry you

Terwijl Brigitte Mes www.marrywise.nl de bellen blies schonk Inge Bergakker www.seedsoflove.nl de champagne in.

Het bleef nog lang onrustig in de stand. Een mooie start van een fantastische ‘Spirit of Wedding’

p.s.
Het bruidspaar kreeg ook TWEE goodiebags mee van vele deelnemende leveranciers, o.a. Covers Couture www.covers.nl
Ton Gerritsen www.videograaf.nl
SkyFly www.skyfly.nl
Visagie Kunst www.visagiekunst.nl en
Fish Spa Amersfoort www.fishspa-amersfoort.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten