WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

vrijdag 14 december 2012

Het jaar uit met Vineyard Company.. leuke actie!


Vineyard Catering gaat met 15 actiedagen het jaar uit!

Vineyard Company heeft een ludieke manier bedacht om knallend het jaar af te sluiten én het nieuwe jaar onvergetelijk te beginnen.

Zo ongelofelijk leuk, dat ik het GRAAG met mijn lezers wil delen!







Deze acties zijn voor en door hun bijzondere locaties samengesteld en beschikken over een hoge mate van diversiteit, zodat er voor elke doelgroep gegarandeerd iets tussen zit. Denk hierbij aan grote prijsvoordelen (tot 50%) op de huur van de meest bijzondere locaties van Midden Nederland, een gratis overnachting in een Appartement-hotel, verrassingspakketten, maar ook kinderpartijtjes, een geheel verzorgde High Tea of vijfgangen diner.

Hoe werkt het?
De website www.15dagenactie.nl is een kalender, waarop van maandag 17 december t/m maandag 31 december afgeteld kan worden naar het nieuwe jaar. Iedere dag staat een unieke actie online. Op een actie kan alleen de desbetreffende dag gereageerd worden. Door het klikken op een actie, wordt er doorverwezen naar een reserveringspagina, kan een voucher geprint worden of wordt er een mail gestuurd voor meer informatie.

Vanaf vrijdag 14 december om 16.00 uur kan er op www.15dagenactie.nl al gekeken worden naar de verschillende acties, zodat voor het weekend alvast bepaald kan worden op welke dag úw actie te boeken is.

Een goede reden om in 2013 (nogmaals) kennis te maken met één van de prachtige locaties waarop Vineyard de culinaire invulling verzorgd en in 2012 alvast te beslissen dus!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten