WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

maandag 17 december 2012

InGrallae... theatergroep

Theatergroep InGrallae... ik heb kennis gemaakt met deze groep steltlopers tijdens de Spirit of Winter event bij Paleis 't Loo in Apeldoorn (november 2012). Wat hebben wij heerlijk genoten van hun danskunsten bij onze Wedding tent; Macarena was toch wel onze favoriet.

Sebastiaan Adelerhof is voorzitter van deze groep en hij vertelde mij dat zij nog veel meer doen en gaan doen.

Zoals bijvoorbeeld de schoonmaak-act. Deze act is afhankelijk van interactie met mensen en wordt begeleid met muziek om eens goed huis te houden. Een korte filmimpressie is te vinden op hun facebook pagina.


Ik was helemaal verliefd op "het bruidspaar". In ons vak is dat natuurlijk geweldig om te zien en ik werd al helemaal enthousiast om die ergens in te kunnen zetten! Mariƫlle Jongmans (van Bijzondere Huwelijkssluiting) en ik konden het dan ook niet laten om samen met hen op de foto te gaan... met Paleis 't Loo op de achtergrond; al helemaal een prachtige locatie om trouwen! Zeg nou zelf!


Hun allereerste act was een act voor meteen 16.000 mensen per show. In samenwerking met La Fura Del Baus (Spanje) hebben zij "The Human Net" gespeeld.
(klik op de foto voor een grotere impressie)


In 2011 hebben zij in Deventer de act "Saurus Invasion" op stelten gedaan. Deze act was in samenwerking met Close-Act theatre uit Tilburg.

Ook hebben zij een act, genaamd Les Girafes, gedaan in juli 2012 tijdens Deventer op Stelten. Dit was in samenwerking met "Compagnie Off" uit Tours, Frankrijk. Het klapstuk tot nu toe uit hun portfolio. In totaal 27 prachtige gekleurde giraffen op natuurlijke schaal die willekeurig in de stad op konden duiken.

Hun "grand finale" voor 2014 wordt gigantisch. Ontwerpen van hun eigen productie. De kracht van de act is dat het niet wordt belicht, maar dat de personages zelf licht geven. Onder begeleiding van magische muziek en omgevingslicht wordt er een show neergezet die adembenemend mooi en niet van deze wereld zal zijn. De kostuums worden op dit moment gemaakt en zij hebben in de planning dat deze rond de zomervakantie, in ieder geval het eerste drietal elven, klaar te hebben. Als ik de sketches zo zie, kan ik niet WACHTEN om uitgenodigd te worden om hierbij aanwezig te zijn! Want een sensatie zal het zeker worden!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten