WEBLOG VAN WEDDINGPLANNER INGE BERGAKKER - SEEDSOFLOVE.NL

zondag 10 februari 2013

Rutko Photographers

Rutko Photographers, beschikbaar voor elk huwelijk.. wereldwijd. Ik krijg dagelijks aanvragen van leveranciers uit de trouwbranche om samen te werken. Degene die mij altijd opvallen, zijn fotografen uit het buitenland.

Seeds of Love werkt met een aantal gerenommeerde fotografen in ons land, maar wil bruidsparen laten weten dat de fotografen uit het buitenland net zoveel service en kunde kunnen bieden/leveren en hun kosten zijn niet veel hoger dan hier. Sterker nog, bij sommigen is de prijs van de vlucht al zelfs inbegrepen. Het enige wat extra erbij komt, zijn de verblijfskosten en eventueel vervoer.

Neem nou bijvoorbeeld Michael en Ania (echtpaar) beter bekend als de Rutko Photographers, ze zijn gevestigd in Europa (pendelen veel tussen Engeland en Polen) en opereren wereldwijd. Zoals zij dat omschrijven is hun techniek een combinatie van "fine art and photojournalistic wedding photography". Ze zijn lid van de ISPWP, The International Society of Professional Wedding Photographers, een organisatie waar de beste fotografen aan verbonden zijn.

Deze twee fotografen hanteren prijzen waarbij zelfs de reiskosten (voor beiden!) inmiddels zijn inbegrepen (prijs varieert van € 1.500,= tot € 1.900,=).

Seeds of Love heeft een aantal fotografen in haar portfolio die zij persoonlijk ontmoet heeft en die vanuit het buitenland werkzaam zijn, enorm van reizen houden en graag jullie bruiloft willen fotografen. Bij interesse kun je altijd contact opnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten